top of page

Tjenester

Kurs og opplæring

amy-hirschi-W7aXY5F2pBo-unsplash.jpg

Rekruttering og kandidatvurdering

For de aller fleste bedrifter er en ansettelsesprosess mye mer enn å få på plass en ny medarbeider. Vi leverer faglig solide metoder der vi analyserer jobbinnhold, organisasjon, og kultur. Når en person passer til oppgavene i jobben og passer inn i bedriftskulturen, øker trivsel og motivasjon og resultatene påvirkes positivt.

cowomen-7Zy2KV76Mts-unsplash.jpg

Team- og kulturanalyse

I Hagene & Partners jobber vi ut ifra tanken om at alt henger sammen med alt. Det er en klar sammenheng mellom bedriftens strategi, teamets prestasjoner og kultur. En god ansettelse krever derfor at vi alltid har et blikk på teamet – og på kulturen.

HagenePartners-23.jpg

Hagene & Partners har lang erfaring med kurs og opplæring i rekrutteringsfaget. Målet med våre kurs er å sette deg i stand til å gjennomføre gode utvelgelsesprosesser, og oppnå mer treffsikre ansettelser.  Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i alle deler av ansettelsesprosessen; fra jobbanalyse til intervjuteknikk, og oppbygging og gjennomføring av case /arbeidsprøver. I tillegg tilbyr vi kurs i onboarding og bedriftskultur. 

IMG_3594_edited_edited.jpg

Ledelse og organisasjonsutvikling

Vi bistår bedrifter, organisasjoner og ledere med kunnskapsbasert strategisk rådgivning slik at de bedre kan lykkes med fremtidig omstilling, utvikling og bærekraftig vekst.

Her vil legger vi ut artikler og innspill om ledelse og organisasjonsutvikling. Områder som er viktigere og mer krevende enn noen gang i den tiden vi er inne i.

Hans Hagene, seniorrådgiver og fremtidsstrateg peker her på fem utfordringer for de som skal lede fremtidens arbeidsliv.

bottom of page