top of page

Acerca de

klara-kulikova-Z1KPMyv64JM-unsplash (2) (002)websideversjon.jpg

FOR OSS ER HVER OG EN KANDIDAT UNIK

klara-kulikova-Z1KPMyv64JM-unsplash (2) (002)websideversjon.jpg

Velkommen til Hagene & Partners hjemmeside for deg som med i en ansettelsesprosess eller som ønsker å registrere din CV. Klikk på knappen ledige stillinger så er du i gang.

Hagene & Partners ble etablert i 2021 av Elin Hagene. Med lang erfaring fra rekruttering, testing og opplæring hadde Elin et ønske om å bringe nye elementer inn i rekrutteringsprosessen. Målet vårt er at den som blir ansatt skal lykkes, trives, og ikke minst bidra positivt til din organisasjons verdiskaping. Vi vektlegger derfor en grundig jobb- og kulturanalyse, som sikrer at den som ansettes passer til oppgavene og blir en del av bedriftskulturen.

Dette er oss

Jeg har stor respekt for deg som er kandidat i enhver rekrutteringsprosess. Jeg er opptatt av at du blir ivaretatt og får god informasjon underveis.

Elin

Jeg er opptatt av at du som kandidat, uansett utfall av prosessen, går videre med en følelse av å ha blitt behandlet på en god og rettferdig måte.
 

Tone

Vi er små, men tenker stort!

For de aller fleste bedrifter er en ansettelsesprosess mye mer enn å få på plass en ny medarbeider. Vi leverer faglig solide metoder der vi analyserer organisasjon, jobbinnhold og kultur. Når en person passer til oppgavene i jobben og passer inn i bedriftskulturen, øker trivsel og motivasjon og resultatene påvirkes.
 

Hagene & Partners er et dynamisk partnerskap som kan bistå med ulike tjenester: Rekruttering og utvelgelse, kandidatvurderinger, team- og kulturanalyse for leder- og prosjektteam og prosesser innen organisasjonsutvikling.

klara-kulikova-Z1KPMyv64JM-unsplash (4)-1.jpg
Kine R. Skrivervik (002).jpg

Kine R. Skrivervik

Jeg gikk igjennom en kandidatvurdering når jeg ble ansatt i Aquatiq Consult i 2016, og opplevde prosessen som grundig og god. Etter jeg ble ansatt har også jeg fått gleden av å bruke Elin til kandidatvurderinger, referansesjekk og bistand til våre ansettelsesprosesser. Leverer alltid, er fleksibel og kjenner våre behov godt. Vi er veldig fornøyd.

Kathrine Bai.jpg_svart-hvit.jpg

Kathrine Bai

Jeg fikk jobben som regnskapsmedarbeider hos Kompetansehuset NEO etter å ha gjennomgått en litt annerledes ansettelsesprosess. Jeg fikk både spørsmål, videointervju, personlighetstest og evne- og ferdighetstester. Elin hos Hagene & Partners gikk igjennom min besvarelse i hvert enkelt steg av prosessen. Til slutt fikk jeg en relevant case fra arbeidsgiver før avsluttende intervjurunde. Med lang fartstid som vikar har jeg vært igjennom mange ulike ansettelsesprosesser, dette var en variert, positiv, grundig og seriøs prosess , der jeg ble godt ivaretatt gjennom hele ansettelsesforløpet.

christina-wocintechchat-com-HocFQHhGjDE-unsplash (2).jpg

HVOR FINNER DU OSS?

Vi har kontoradresse i grunnlovsbygda Eidsvoll, og er en del av ulike kontorfelleskap nær våre kunder. Du treffer oss på +47 950 48 991 eller elin@hagenepartners.no. Besøk gjerne våre nettsider, www.hagenepartners.no, for mer informasjon.

ilya-pavlov-wbXdGS_D17U-unsplash (2).jpg
bottom of page