top of page
Image-empty-state.png

Tone Finbraaten

Seniorrådgiver og partner

Tone har vært leder i mer enn 20 år, de siste 15 årene innen rekrutteringsbransjen. Hun har erfaring fra salg- og markedsledelse, prosjektledelse, strategiarbeid, styrearbeid, produkt- og konseptutvikling fra både små, mellomstore og store bedrifter. Tones filosofi som leder tar utgangspunkt i tillitsbasert ledelse, og ser hvor viktig dette er når medarbeiderne skal jobbe med hybridløsninger og får mulighet til å veksle mellom kontoret og hjemmekontoret.

Rekruttering av nye medarbeidere og etablering av team har vært en stor del av oppgavene i nesten samtlige av stillingene og prosjektene Tone har jobbet i. Denne erfaringen er nyttig når man bistår med ansettelser for andre. Hun er genuint opptatt av å finne den optimale "match" for arbeidsgiver og arbeidssøker.

Tone er utdannet Markedsøkonom fra BI. Hun er sertifisert etter DNVs standard for Rekrutteringspersonell, samt sertifisert bruker av Aon Assessment Norge (tidl. Cut-e) personlighets- og evnetester (Shapes, Views, ADEPT-15, Scales).


416 24 266

bottom of page